FAQ
Wat doet MITS DeleteOldCustomers?
Met deze module kun je oude klantaccounts uit de database verwijderen. Optioneel verwijdert de module ook de bijbehorende bestellingen en/of beoordelingen. Afhankelijk van de instelling kan dit volledig automatisch gebeuren. Houd beslist rekening met eventuele bewaartermijnen (instelbaar in de module).
Indien gewenst kun je klanten vooraf informeren, zodat zij verwijdering kunnen voorkomen door opnieuw in te loggen in de shop. Het ontwerp van de melding is eenvoudig aan te passen via een template; de tekst kan via de Content Manager worden beheerd.
